DOBRINJ - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

DOBRINJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 125 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2017

Nadstropje P+1

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Dobrinj

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 467.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

125 m², hiša, zgrajena l. 2017, 866 m² zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 467.000,00 EUR

Dodaten opis

Moderna vila z bazenom in pogledom na morje, v objemu zelenja, ustvarjena za popolno udobje in sprostitev.

125m² površine zajema pritličje s pokritim vhodom, dnevnim prostorom, kuhinjo, jedilnico, shrambo, kopalnico ter teraso.

Zgornja etaža ponuja tri spalnice, dve kopalnici, toaleto ter dve terasi.

Vila je grajena kvalitetno, prav tako so uporabljeni materiali in oprema visoke kakovosti. Prostori so klimatizirani ter v celoti opremljeni.

Dvorišče ponuja bazen z veliko prostora za sončenje, za otroke je poskrbljeno z igriščem, za jeklene konjičke pa z dvema parkirnima prostoroma.

Do trgovin, restavracij in marine je okoli 3km.   

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Uvalo Soline sestavljajo kraji Meline, Soline, Čižići in Klimno, ki so svoja imena dobili v povezavi z njihovim naravnim značajem. Meline so v antičnem obdobju bile središče za izvoz peska, nekaj pozneje pa znane po tovarni opeke, krški knezi Frankopani so v Solinah imeli na daleč poznane soline, ladjedelniško središče Klimno pa je svoje ime dobilo po cerkvi Sv. Klementa.

Zaradi zaprtost in plitkost zaliva ter ugodne temperature morja se sezona kopanja v uvali začne že v zgodnji pomladi in traja do pozne jeseni.

Največja zanimivost uvale Soline je prav gotovo poseben zaliv, kjer se lahko namažete z zdravilnim blatom in se takšni grejete pod toplim sredozemskim soncem. Blato naj bi zelo ugodno vplivalo na revmatska obolenja ter kožo. Plaža je plitva in zato zelo primerna tudi za družine z majhnimi otroki.

Okolica ponuja tudi več obiska vrednih lokacij, kot so kraj Rodine, kjer lahko občudujete nedotaknjeno arhitekuro izpred več stoletij, 110 m dolga jama Biserujka, ki je ena od najbolj obiskanih jam na Hrvaškem, zgodovinski ostanki srednjeveške cerkve Sv. Petra v vasici Šugare, otoček Škojić ter srednjeveška utrdba Dobrinj, bogata s kulturnimi znamenitostmi in muzejskimi prostori.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več