KLIMNO - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

KLIMNO

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 71.04 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2014

Nadstropje 1/2

 

Šifra: TPR01782

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Klimno

EI:


Cena: 155.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

71,04 m2, apartma, zgrajen l. 2014, 1/2 nad., Novejši opremljen apartma z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in pogledom na morje, prodamo. Cena: 155.000,00 EUR

Dodaten opis

Uvalo Soline sestavljajo kraji Meline, Soline, Čižići in Klimno, ki so svoja imena dobili v pšovezavi z njihovim naravnim značajem. Meline so v antičnem obdobju bile središče za izvoz peska, nekaj pozneje pa znane po tovarni opeke, krški knezi Frankopani so v Solinah imeli na daleč poznane soline, ladjedelniško središče Klimno pa je svoje ime dobilo po cerkvi Sv. Klementa.

Zaradi zaprtost in plitkost zaliva ter ugodne temperature morja se sezona kopanja v uvali začne že v zgodnji pomladi in traja do pozne jeseni.

Največja zanimivost uvale Soline je prav gotovo poseben zaliv, kjer se lahko namažete z zdravilnim blatom in se takšni grejete pod toplim sredozemskim soncem. Blato naj bi zelo ugodno vplivalo na revmatska obolenja ter kožo. Plaža je plitva in zato zelo primerna tudi za družine z majhnimi otroki.

Okolica ponuja tudi več obiska vrednih lokacij, kot so kraj Rodine, kjer lahko občudujete nedotaknjeno arhitekuro izpred več stoletij, 110 m dolga jama Biserujka, ki je ena od najbolj obiskanih jam na Hrvaškem, zgodovinski ostanki srednjeveške cerkve Sv. Petra v vasici Šugare, otoček Škojić ter srednjeveška utrdba Dobrinj, bogata s kulturnimi znamenitostmi in muzejskimi prostori.

*

Apartma leži na 1. nadstropju novejše stavbe s tremi enotami in meri 71,04 m2. Zajema dve spalnici, dve kopalnici, toaleto, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, balkon površine 2,47 m2 ter teraso površine 7,73 m2, s katere se odpira krasen pogled na morje in okolico.

Stavba je visoke kvalitete gradnje, vrhunska keramika in sanitarna oprema, klima, alu rolete, protivlomna vrata, parkirno mesto, energetski razred A.

Atraktivna lokacija, pogled na morje, 150 m do plaže.

Prijazno vabljeni na ogled!

Opomba: kupec nepremičnine na Hrvaškem ob nakupu plača 3% davka na promet (od prodajne vrednosti nepremičnine), razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračuna ddv, ki pa je že vštet v prodajno ceno.

Stroški posredovanja in kupoprodajnega postopka znašajo 3% (+ddv).

Pokličite za ponudbo! Kvarner, Istra, Španija, Aruba, Mavricij …

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več