KRK, ŠIRŠE OBMOČJE - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

KRK, ŠIRŠE OBMOČJE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 70.56 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje 1/1

 

Šifra: TPR01783

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Krk

EI: Ni podatka


Cena: 140.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

70,56 m2, apartma, zgrajen l. 2009, 100 m2 zemljišča, 1/1 nad., Novejši opremljen apartma z dvema spalnicama, vrtom in pogledom na morje, prodamo. Cena: 140.000,00 EUR

Dodaten opis

Krk je pristaniško in obenem tudi glavno mesto na jugozahodni obali istoimenskega otoka. Velja za eno od najstarejših mest na Hrvaškem, saj so ga obiskovali že stari Grki,  kasneje pa Rimljani.

Najbolj znani plaži v mestu sta Ježevac, ki je še posebej primeren za družine z majhnimi otroki in pa Dražica, ki se nahaja v zalivu, kjer vam borov gozdiček nudi prijetno senco, ima pa tudi urejen del za štirinožne prijatelje.

Krk z okolico je izredno primeren tudi za bolj aktivne ljudi. Preizkusite se lahko v odbojki na mivki, odigrate partijo tenisa ali golfa, izposodite jet-ski ali pa wakebord-ate na 650 dolgem liftu. Tudi ljubitelji pohodništva in kolesarjenja tu ne bodo ostali praznih rok. Iz mesta in okolice vodijo 30 km dolge pohodniške poti, s kolesom se lahko zapeljete po utrjeni poti do Punata ali Malinske.  Tisti z bolj avanturistično žilico pa lahko s pomočjo številnih potapljaških centrov iščete ladijske razbitine ter raziskujete bogato floro in favno morja.

Ob vročinski pripeki se lahko zatečete na ulice starega mestnega jedra, kjer med hladnimi kamnitimi zidovi najdete dobro ohranjene znamenitosti iz zgodovine, se usedete na trg Kamplin, preučujete  frankopansko utrdbo Kaštel, si ogledate Venerin hram in Mestno hišo, obiščete katedralo iz 13. stoletja ali pa se sprehodite mimo številnih trgovinic in butikov. Če pa vas med pohajkovanjem zagrabi lakota pa zelo priporočamo, da v senčnih ulicah poizkusite okusno mediteransko kuhinjo.

*

Apartma leži na 1. nadstropju novejše stavbe s štirimi enotami in meri 70,56 m2. Zajema dve spalnici, garderobo, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, ter teraso, s katere se odpira pogled na morje in oljčne nasade.

Apartmaju pripadata dva parkirna mesta in 100 m2 dvorišča z urejeno teraso.

Kvalitetna gradnja in oprema, kakovostno pohištvo, klima.

Mirna lokacija, rob zelene cone, do morja 700 metrov.

Prijazno vabljeni na ogled!

Opomba: kupec nepremičnine na Hrvaškem ob nakupu plača 3% davka na promet (od prodajne vrednosti nepremičnine), razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračuna ddv, ki pa je že vštet v prodajno ceno.

Stroški posredovanja in kupoprodajnega postopka znašajo 3% (+ddv).

Pokličite za ponudbo! Kvarner, Istra, Španija, Aruba, Mavricij …

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več