KRK - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

KRK

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 223 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2017

Nadstropje K+P+1

 

Šifra: TPR01802

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Krk

EI: Ni podatka


Cena: 1.100.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

223 m², hiša, zgrajena l. 2017, 591 m² zemljišča, K+P+1, Ekskluzivna vila z bazenom, prodamo. Cena: 1.100.000,00 EUR

Dodaten opis

Krk je pristaniško in obenem tudi glavno mesto na jugozahodni obali istoimenskega otoka. Velja za eno od najstarejših mest na Hrvaškem, saj so ga obiskovali že stari Grki,  kasneje pa Rimljani.

Najbolj znani plaži v mestu sta Ježevac, ki je še posebej primeren za družine z majhnimi otroki in pa Dražica, ki se nahaja v zalivu, kjer vam borov gozdiček nudi prijetno senco, ima pa tudi urejen del za štirinožne prijatelje.

Krk z okolico je izredno primeren tudi za bolj aktivne ljudi. Preizkusite se lahko v odbojki na mivki, odigrate partijo tenisa ali golfa, izposodite jet-ski ali pa wakebord-ate na 650 dolgem liftu. Tudi ljubitelji pohodništva in kolesarjenja tu ne bodo ostali praznih rok. Iz mesta in okolice vodijo 30 km dolge pohodniške poti, s kolesom se lahko zapeljete po utrjeni poti do Punata ali Malinske.  Tisti z bolj avanturistično žilico pa lahko s pomočjo številnih potapljaških centrov iščete ladijske razbitine ter raziskujete bogato floro in favno morja.

Ob vročinski pripeki se lahko zatečete na ulice starega mestnega jedra, kjer med hladnimi kamnitimi zidovi najdete dobro ohranjene znamenitosti iz zgodovine, se usedete na trg Kamplin, preučujete  frankopansko utrdbo Kaštel, si ogledate Venerin hram in Mestno hišo, obiščete katedralo iz 13. stoletja ali pa se sprehodite mimo številnih trgovinic in butikov. Če pa vas med pohajkovanjem zagrabi lakota pa zelo priporočamo, da v senčnih ulicah poizkusite okusno mediteransko kuhinjo.

*

Vila se razteza čež 223 m² površine na treh etažah. V kletnih prostorih se nahaja wellness s kopalnico, skupne površine 30 m², shramba in kotlovnica. Pritličje zajema dnevni prostor, kuhinjo, jedilnico, toaleto in teraso površine 135 m². Zgornja etaža ponuja tri spalnice, vsako s svojo kopalnico ter teraso.

Vrhunska kvaliteta gradnje in opreme, opremljeno z dizajnerskim pohištvom, klimatizacija, električno talno gretje napajano s pomočjo fotonaponskih panelov, aluminijasto stavbno pohištvo, dva parkirna prostora.

Lepo urejeno dvorišče površine 591 m².

Mirna lokacija, delni pogled na morje, ki je oddaljeno približno 4.000 m.

Prijazno vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več