KRK - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

KRK

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 119.09 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2021

Nadstropje 2/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Krk

EI: EI v izdelavi


Cena: 305.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

119,09 m², apartma, zgrajen l. 2021, 2/2 nad., Ekskluziven penthouse površine 119,09 m² na 2. nadstropju nove urbane vile s panoramskim pogledom na morje in stari del mesta, prodamo. Cena: 305.000,00 EUR

Dodaten opis

Ekskluziven penthouse površine 119,09 m² na 2. nadstropju nove urbane vile s panoramskim pogledom na morje in stari del mesta.

Apartma sestavljajo tri spalnice, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve kopalnici, hodnik in loža površine 30,20 m².

Visoka kvaliteta gradnje in opreme, pvc okna z roletami na elektro pogon, multisplit system gretja in hlajenja Daikin, keramika in parket I. klase, talno gretje v kopalnicah.

Apartmaju pripadata dva parkirna mesta. Vila s skupno štirimi enotami.

Oddaljenost od plaže je približno 500m.

Vseljivo v juniju 2021. Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/

Krk je pristaniško in obenem tudi glavno mesto na jugozahodni obali istoimenskega otoka. Velja za eno od najstarejših mest na Hrvaškem, saj so ga obiskovali že stari Grki,  kasneje pa Rimljani.

Najbolj znani plaži v mestu sta Ježevac, ki je še posebej primeren za družine z majhnimi otroki in pa Dražica, ki se nahaja v zalivu, kjer vam borov gozdiček nudi prijetno senco, ima pa tudi urejen del za štirinožne prijatelje.

Krk z okolico je izredno primeren tudi za bolj aktivne ljudi. Preizkusite se lahko v odbojki na mivki, odigrate partijo tenisa ali golfa, izposodite jet-ski ali pa wakebord-ate na 650 dolgem liftu. Tudi ljubitelji pohodništva in kolesarjenja tu ne bodo ostali praznih rok. Iz mesta in okolice vodijo 30 km dolge pohodniške poti, s kolesom se lahko zapeljete po utrjeni poti do Punata ali Malinske.  Tisti z bolj avanturistično žilico pa lahko s pomočjo številnih potapljaških centrov iščete ladijske razbitine ter raziskujete bogato floro in favno morja.

Ob vročinski pripeki se lahko zatečete na ulice starega mestnega jedra, kjer med hladnimi kamnitimi zidovi najdete dobro ohranjene znamenitosti iz zgodovine, se usedete na trg Kamplin, preučujete  frankopansko utrdbo Kaštel, si ogledate Venerin hram in Mestno hišo, obiščete katedralo iz 13. stoletja ali pa se sprehodite mimo številnih trgovinic in butikov. Če pa vas med pohajkovanjem zagrabi lakota pa zelo priporočamo, da v senčnih ulicah poizkusite okusno mediteransko kuhinjo.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več