LIŽNJAN - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

LIŽNJAN

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 96 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2021

Nadstropje P/2

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Ližnjan

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 254.533,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

96 m², apartma, zgrajen l. 2021, P/2 nad., prodamo. Cena: 254.533,00 EUR

Dodaten opis

Na lepi lokaciji v Ližnjanu, okoli 1000m od urejene plaže, se končuje gradnja kompleksa sedmih stavb z apartmaji.

Kvalitetna gradnja, funkcionalni prostori, na voljo tudi pokrita parkirna mesta, garaže in shrambe.

V ponudbi je še nekaj različnih površin in nadstropij, iz 1. in 2. etaže je pogled proti morju.

Primopredaje načrtovane za poletje 2023.

Apartma D4 se nahaja v pritličju stavbe z osmimi enotami, meri 96m², zajema pa dnevni prostor s kuhinjo, tri spalnice, dve kopalnici ter teraso.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več