LOVREČICA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

LOVREČICA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 76 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2010

Nadstropje P/1

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Lovrečica

EI: Ni podatka


Cena: 248.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

76 m², apartma, zgrajen l. 2010, P/1 nad., Apartma z dvema spalnicama in bazenom, samo 50m od morja, prodamo. Cena: 248.000,00 EUR

Dodaten opis

Apartma površine 76 m² se nahaja v pritličju apartmajske stavbe in je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice in ločene toalete ter kuhinje in dnevnega prostora z izhodom na teraso, iz katere se ponuja pogled proti morju.

Apartma je v celoti opremljen, klimatiziran, pripada mu shramba in parkirno mesto, stanovalci pa imajo na uporabo tudi plavalni bazen.

Lokacija je odlična, do plaže pa vas loči samo 50 metrov.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/

ALI PA POKLIČITE ZA PONUDBO.

Umag leži na severozahodni obali Istre, samo 10 km od meje s Slovenijo. Mesto se deli na dva dela in sicer starejši del s starim mestnim jedrom in živahnimi trgi leži na polotoku, novejši pa na celini. Mestna marina, ki ima kar 550 privezov in v njej lahko pristajajo jahte dolžine do 25 m, je zavarovana z okoli 200 metrov dolgim valobranom, ima dva manjša pomola, na enem od njiju stoji svetilnik, ki oddaja svetlobni signal.

Umag premore dobro turistično infrastrukturo: turistična naselja in hotele, zelo urejena je športna infrastruktura: možno se je potapljati, jadrati, smučati na vodi, deskati, igrati tenis, košarko, nogomet, odbojko, rokomet, možno je tudi jahati ali poleteti z zmajem. Za tiste, ki radi uživajo ob dobrem kozarcu vina, Umag premore kakovostne vinograde, številne turistične kmetije pa ponujajo okusne avtohtone istrske jedi.

Morje v Umagu je kristalno čisto in primerno za kopanje od maja do oktobra. Prekrasna razčlenjena obala ponuja polno zalivov ter različne vrste plaž, od peščenih do betoniranih, z urejenimi  dostopi, obdane z zelenjem in senco borovcev, primerne tudi za družine z majhnimi otroci.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več