LOVREČICA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

LOVREČICA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 77 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2009

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Lovrečica

EI: Ni podatka


Cena: 275.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

77 m², apartma, zgrajen l. 2009, 1/2 nad., prodamo. Cena: 275.000,00 EUR

Dodaten opis

Krasen apartma površine 77m², ki se nahaja na 1.nadstropju zgradbe na odlični lokaciji. Sestavljen je iz dveh spalnic, kopalnice, toalete, , svetlega dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso s pogledom na morje.  

Apartma je opremljen in klimatiziran, ima protivlomna vrata, pripada tudi parkirno mesto in shramba za kolesa.

Odlična lokacija, do plaže vas loči samo 50m.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke; ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem je potrebno za rabljeno nepremičnino plačati 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Umag leži na severozahodni obali Istre, samo 10 km od meje s Slovenijo. Mesto se deli na dva dela in sicer starejši del s starim mestnim jedrom in živahnimi trgi leži na polotoku, novejši pa na celini. Mestna marina, ki ima kar 550 privezov in v njej lahko pristajajo jahte dolžine do 25 m, je zavarovana z okoli 200 metrov dolgim valobranom, ima dva manjša pomola, na enem od njiju stoji svetilnik, ki oddaja svetlobni signal.

Umag premore dobro turistično infrastrukturo: turistična naselja in hotele, zelo urejena je športna infrastruktura: možno se je potapljati, jadrati, smučati na vodi, deskati, igrati tenis, košarko, nogomet, odbojko, rokomet, možno je tudi jahati ali poleteti z zmajem. Za tiste, ki radi uživajo ob dobrem kozarcu vina, Umag premore kakovostne vinograde, številne turistične kmetije pa ponujajo okusne avtohtone istrske jedi.

Morje v Umagu je kristalno čisto in primerno za kopanje od maja do oktobra. Prekrasna razčlenjena obala ponuja polno zalivov ter različne vrste plaž, od peščenih do betoniranih, z urejenimi dostopi, obdane z zelenjem in senco borovcev, primerne tudi za družine z majhnimi otroci.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več