MALINSKA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MALINSKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 113 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 1950
adaptirano l. 2012

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Malinska

EI: Ni podatka


Cena: 590.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

113 m², apartma, zgrajen l. 1950, adaptiran l. 2012, 1/2 nad., prodamo. Cena: 590.000,00 EUR

Dodaten opis

Razkošen apartma na edinstveni lokaciji v prvi vrsti do morja.

Nahaja se na 1. nadstropju šarmantne vile in ponuja štiri spalnice, dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter dve prostorni terasi s pogledom na morje.

Vila je popolnoma prenovljena, apartma je opremljen s kvalitetnimi materiali, gretje je centralno, montiran je klimatski sistem, pripadajoče parkirno mesto.

Odlično tudi za investicijo.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke; ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.


*

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več