MALINSKA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MALINSKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 120 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2022

Nadstropje P/1

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Malinska

EI: Ni podatka


Cena: 360.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

120 m², apartma, zgrajen l. 2022, 150 m² zemljišča, P/1 nad., Apartma s tremi spalnicami, vrtom in bazenom, prodamo. Cena: 360.000,00 EUR

Dodaten opis

Dvoetažni apartma površine 120,00m², ki se razteza čez pritličje in 1.nadstropja  nove urbane vile s tremi enotami. Pritličje sestavljajo dnevni prostor, kuhinja, jedilnica, hodnik, kopalnica ter terasa površine 11m². Zgornja etaža zajema tri spalnice, dve kopalnici in pokrito teraso površine 15,80m².

Apartmaju pripada tudi 150m² urejenega zemljišča s parkirnim mestom.

Visoka kvaliteta gradnje in opreme, zasebni bazen, talno gretje v kopalnicah, avtomatski namakalni sistem. .

Mirna lokacija, do plaže in centra mesta vas loči okoli 800m.

Vseljivo decembra 2022.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke; ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem je potrebno za rabljeno nepremičnino plačati 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več