MALINSKA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MALINSKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 114.9 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2014

Nadstropje P/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Malinska

EI: B (26 - 50 kWh/m2a)


Cena: 260.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

114,9 m², apartma, zgrajen l. 2014, 160 m² zemljišča, P/2 nad., Prekrasen apartma s tremi spalnicami in vrtom, samo 100m do morja, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

Dodaten opis

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.

*

Ekskluziven apartma v pritličju stavbe s štirimi enotami. S 114,90 m² površine zajema tri spalnice, dve kopalnici, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, pralnice, toalete in dve terasi.  

Apartma je kakovostno in okusno opremljen, klimatiziran, ima priključek za sat tv ter 1.klasne talne obloge. Pripada mu parkirno mesto in vrt površine 160 m².

Zelo atraktivna lokacija, do plaže vas loči samo 100m, do centra mesta pa 800m.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več