MALINSKA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MALINSKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 83.13 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2020

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Malinska

EI: B (26 - 50 kWh/m2a)


Cena: 410.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

83,13 m², apartma, zgrajen l. 2020, 1/2 nad., prodamo. Cena: 410.000,00 EUR

Dodaten opis

Ekskluziven apartma površine 83,13m², se nahaja na 1.nadstropju modern novogradnje s petimi enotami. Sestavljen je iz dveh spalnic, dveh kopalnic, svetlega dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na teraso površine 22m² s pripravo za jacuzzi in balkona površine 3m².

Zelo kvalitetna gradnja in oprema, kakovostne talne obloge, klimatska naprava, video nadzor, pogled na morje. Apartmaju pripada tudi kletna shramba površine 10,70m² in parkirno mesto površine 12,50.

Ena najbolj prestižnih lokacij, do plaže vas loči le 150m, center Malinske pa je oddaljen približno 2km.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke; ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem je potrebno za rabljeno nepremičnino plačati 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več