MALINSKA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MALINSKA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 76 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 1995

Nadstropje 3/3

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Malinska

EI: Ni podatka


Cena: 180.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

76 m², apartma, zgrajen l. 1995, 3/3 nad., prodamo. Cena: 180.000,00 EUR

Dodaten opis

V ponudbi mansardni apartma površine 76m², ki se nahaja na 3. nadstropju zgradbe na atraktivni lokaciji, od morja in centra oddaljeni le 250m.

Apartma zajema dnevni prostor, kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, dve kopalnici ter hodnik. Je opremljen in klimatiziran, ima pogled na morje, pripada mu parkirno mesto. Apartma nima balkona oz. terase.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več