MAREDA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MAREDA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 43 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 1985
adaptirano l. 2015

Nadstropje 1/2

 

Šifra: T01312

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Mareda

EI: Ni podatka


Cena: 90.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

43 m², apartma, zgrajen l. 1985, adaptiran l. 2015, 1/2 nad., Dvosobni opremljen apartma, do morja 300 m, prodamo. Cena: 90.000,00 EUR

Dodaten opis

Novigrad leži na zahodni obali Istrskega polotoka in se kot rimsko mesto pod imenom Neopolis omenja že v 6.stoletju. Mesto je danes priljubljena turistična destinacija, ki pa je še vedno ohranila šarm malega ribiškega mesteca.

Novigrad ima veliko urejenih plaž, največ prodnatih in kamnitih, katere so opremljene s kabinami za preoblačenje, s tuši, ležalniki in senčniki, ki si jih lahko izposodite. Na dosegu roke so tudi restavracije z mediteransko hrano ter bari z dobro glasbo, okusnimi prigrizki in osvežilnimi pijačami. Nekatere plaže nudijo pestro ponudbo vodnih rekvizitov za otroke, možna je izposoja pedolinov in kajakov.

Mesto ponuja tudi pester kulturni program: muzej Lapidarium, cerkev sv. Maksima in Pelagija, dnevi švojev, vinske ceste in ceste oljčnega olja. Prav tako je poskrbljeno za zabavo: Gnam–Gnam Fest in Punto Mare fun&beach zone, center poletne zabave.

Športni navdušenci pa se lahko podajo na kolesarske ture po urejenih kolesarskih stezah ob novograjski obali ter vse do očarljivih vasic na gričih podeželske Istre. Urejena športna infrastruktura omogoča tudi tek, fitnes na prostem, igranje tenisa ali nogometa, z družino ali prijatelji pa za razvedrilo lahko obiščete zabaviščni vodni park Istralandija. S kajakom lahko raziskujete ornitološki rezervat reke Mirne, iz pristanišča pa lahko odplujete na izlet v Benetke ali do Nacionalnega parka Brioni.

*

Apartma leži na 1. nadstropju in meri 43 m². Sestavljen je iz hodnika, spalnice, kopalnice in dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico. Apartma je v celoti opremljen in klimatiziran, ima tudi dimnik za priklop kaminske peči.

V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura.

Prijazno vabljeni na ogled!

Opomba: kupec nepremičnine na Hrvaškem ob nakupu plača 3% davka na promet (od prodajne vrednosti nepremičnine), razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračuna ddv, ki pa je že vštet v prodajno ceno.

Stroški posredovanja in kupoprodajnega postopka znašajo 3%.

Pokličite za ponudbo! Kvarner, Istra, Španija, Aruba, Mavricij …

Še več nepremičnin najdete na naši spletni strani https://www.tinker-nep.si/

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več