MAREDA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MAREDA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 67 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 1974
adaptirano l. 2022

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Mareda

EI: Ni podatka


Cena: 198.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

67 m², apartma, zgrajen l. 1974, adaptiran l. 2022, 1/2 nad., prodamo. Cena: 198.000,00 EUR

Dodaten opis

Popolnoma obnovljen in opremljen apartma od plaže oddaljen samo 200m.

Apartma je dvoetažni in se nahaja na 1. in 2. nadstropju stavbe. Meri 50m² ter dodatnih 17m² terase. Sestavlja ga dnevni prostor z izhodom na teraso, kuhinja in kopalnica na spodnji etaži ter dve spalnici, hodnik z omarami in še ena terasa na zgornji etaži.

Apartma je obnovljen v lanskem letu in uporabljan samo za zasebne namene.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Novigrad leži na zahodni obali Istrskega polotoka in se kot rimsko mesto pod imenom Neopolis omenja že v 6. stoletju. Mesto je danes priljubljena turistična destinacija, ki pa je še vedno ohranila šarm malega ribiškega mesteca.

Novigrad ima veliko urejenih plaž, največ prodnatih in kamnitih, katere so opremljene s kabinami za preoblačenje, s tuši, ležalniki in senčniki, ki si jih lahko izposodite. Na dosegu roke so tudi restavracije z mediteransko hrano ter bari z dobro glasbo, okusnimi prigrizki in osvežilnimi pijačami. Nekatere plaže nudijo pestro ponudbo vodnih rekvizitov za otroke, možna je izposoja pedolinov in kajakov.

Mesto ponuja tudi pester kulturni program: muzej Lapidarium, cerkev sv. Maksima in Pelagija, dnevi švojev, vinske ceste in ceste oljčnega olja. Prav tako je poskrbljeno za zabavo: Gnam–Gnam Fest in Punto Mare fun&beach zone, center poletne zabave.

Športni navdušenci pa se lahko podajo na kolesarske ture po urejenih kolesarskih stezah ob novograjski obali ter vse do očarljivih vasic na gričih podeželske Istre. Urejena športna infrastruktura omogoča tudi tek, fitnes na prostem, igranje tenisa ali nogometa, z družino ali prijatelji pa za razvedrilo lahko obiščete zabaviščni vodni park Istralandija. S kajakom lahko raziskujete ornitološki rezervat reke Mirne, iz pristanišča pa lahko odplujete na izlet v Benetke ali do Nacionalnega parka Brioni.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več