MARTINŠĆICA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MARTINŠĆICA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 75.24 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2012

Nadstropje 1

 

Šifra: T00121

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Martinšćica

EI:


Cena: 165.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776
GSM: 040/830-343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

75,24 m2, apartma, zgrajen l. 2012, 1. nad., Apartma z dvema spalnicama v bližini plaže in s pogledom na morje, prodamo. Cena: 165.000,00 EUR

Dodaten opis

Cres je hribovit otok na severnem delu Kvarnerskega zaliva, ki spada pod creško-lošinjski arhipelag. Dolg je kar 66 km in širok od 1 do 12 km, meri pa 405 km2, kar ga skupaj s Krkom uvršča v vrh največjih otokov na Hrvaškem.

Razčlenjena 248 km dolga obala na južnem in zahodnem delu otoka ponuja množico čudovitih zalivov in plaž, medtem ko je na severu in vzhodu obala precej strma.

Najstarejše najdene človeške naselbine na otoku segajo daleč nazaj v obdobje po drugi ledeni dobi, ko je bila gladina morja za okrog 96 m nižja od današnje in je otok še bil povezan s celinskim delom. Prazgodovinske naselbine iz časa okrog 12.000 let pr.n.št. so bile najdene na številnih predelih otoka.

Cres je znan kot otok brez pretirano masovnega turizma, letovanja pa ponuja več manjših družinskih hotelov, ki obiskovalce očarajo s svojo domačnostjo.

Med največje znamenitosti otoka nedvomno spadajo jezero Vrana, ki je edini vir pitne vode za celoten arhipelag, njegovo dno pa je na kar 74 m globine; zgodovinska vasica Lubenice, ki leži na visoki pečini, s katere se razlega prekrasen razgled na morje in obalo Istre; palača Arsan z muzejem; mestna ura in troje mestnih vrat v Cresu, zgodnjesrednjeveški stolp, cerkvica sv.Antona v Punti Križi, katedrala Marijinega vnebohoda v Osorju ter šarmantno ribiško naselje Martinščica.

Otok Cres z Lošinjem ločuje 11 m širok kanal, otoka pa sta povezana z mostom v Osorju.

*

Apartma površine 75,24 m2 leži na 1. nadstropju večstanovanjske hiše in zajema dve spalnici, kopalnico, dnevni prostor, kuhinjo z jedilnico ter teraso s pogledom na morje.

Apartma je v celoti opremljen, klimatiziran, pripada mu lastniško parkirno mesto, orientacija jugo-zahod.

Lepa lokacija urejenega naselja, bližina vse potrebne infrastrukture, do plaže samo 100 metrov.

Prijazno vabljeni na ogled!

V kolikor iščete nepremičnino na Hrvaškem, na Balearskih otokih ali pa vas morda zamikata tudi daljna tropska Aruba ali Mauricius, vas vabimo, da se nam oglasite in pripravili vam bomo ponudbo ter poskusili za vas poiskati idealni počitniški dom.

Še več nepremičnin najdete na naši spletni strani https://www.tinker-nep.si/

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več