MEDULIN - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

MEDULIN

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 120 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2019

Nadstropje P+1

 

Šifra: TAL02745

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Medulin

EI: Ni podatka


Cena: 220.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

120 m², hiša, zgrajena l. 2019, 300 m² zemljišča, P+1, Opremljena novogradnja z dvema spalnicama in vrtom, prodamo. Cena: 220.000,00 EUR

Dodaten opis

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  

*

Opremljena novogradnja z dvema spalnicama in vrtom.

Prekrasna novogradnja na dveh etažah v skupni izmeri 120 m². Pritličje po sistemu odprtega prostora, kjer se nahajajo dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, kopalnica in izhod na teraso. Zgornja etaža ponuja dve spalnici in balkon.

Hiša je v celoti opremljena s kakovostnim pohištvom, je klimatizirana, veliko je steklenih površin, ki nudijo ogromno dnevne svetlobe.

Zemljišče površine 300 m² nudi parkiranje za vsaj dva jeklena konjička, veliko prostora pa je še za ureditev mediteranskega vrta ali izgradnjo bazena.

Mirna lokacija, do morja vas loči približno 1 km.

Pokličite za ponudbo! Kvarner, Istra, Španija, Aruba, Mavricij …

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več