MEDULIN - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MEDULIN

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 61 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2019

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Medulin

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 220.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

61 m², apartma, zgrajen l. 2019, 1/2 nad., prodamo. Cena: 220.000,00 EUR

Dodaten opis

Lepo opremljen apartma v mirnem predelu Medulina, od morja oddaljen okoli 500m.

Apartma leži na 1. nadstropju stavbe s tremi stanovanjskimi enotami in je sestavljen iz dnevnega prostora s kuhinjo modernega ter funkcionalnega dizajna, kopalnice s talnim gretjem ter dveh spalnic, od katerih ima ena izhod na prostorno teraso, s katere se odpira pogled proti morju in zeleni okolici.   

PVC okna so opremljena z roletami v antracit barvi na električni pogon, hlajenje je urejeno s tremi klimatskimi napravami.

V pritličju stavbe je pripadajoča shramba površine 5m² ter parkirno mesto na dvorišču.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več