MILČETIĆI - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

MILČETIĆI

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 140 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje P

 

Šifra: TDU1434

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Milčetići

EI: Ni podatka


Cena: 250.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

140 m², apartma, zgrajen l. 2018, pritličje, Dvoetažni apartma z dvema spalnicama in bazenom, 300 m do plaže, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Dodaten opis

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.

*

Apartma se nahaja v moderni novogradnji privlačnega izgleda ter visoke kvalitete gradnje in opreme. Meri 140 m² in zajema prostoren dnevni prostor z izhodom na teraso, kuhinjo in kopalnico v pritličju ter dve spalnici in kopalnico na zgornji etaži.

Apartmaju pripada tlakovan vrt s plavalnim bazenom in teraso, ter parkirno mesto.

Odlična lokacija, do plaže samo 300 metrov. Pogled na morje!

Prijazno vabljeni na ogled!

Opomba: kupec nepremičnine na Hrvaškem ob nakupu plača 3% davka na promet (od prodajne vrednosti nepremičnine), razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračuna ddv, ki pa je že vštet v prodajno ceno.

Stroški posredovanja in kupoprodajnega postopka znašajo 3% (+ddv).

Pokličite za ponudbo! Kvarner, Istra, Španija, Aruba, Mavricij …

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več