NOVI VINODOLSKI, SMOKVICA - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

NOVI VINODOLSKI, SMOKVICA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 75 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 1985

Nadstropje P

 

Šifra: T01240

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Novi Vinodolski

EI: Ni podatka


Cena: 190.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

75 m², hiša, zgrajena l. 1985, 102 m² zemljišča, pritličje, Naprodaj je pritlična hiša z vrtom in veliko teraso, 2. vrsta od morja, prodamo. Cena: 190.000,00 EUR

Dodaten opis

Smokvica, ki je ime dobila po sredozemskem sadju smokvi oz. figi, se nahaja izpod Jadranske magistrale, 12 km od Novega Vinodolskega. Tukaj se srečujeta primorska in planinska klima, v poletnih mesecih pa je kraj v ozračju blagega in ugodnega sredozemskega podnebja, ki ga blažijo vetrci z morja. Plaže so prodnate in betonirane, na voljo so sidrišča za čolne, ob obali pa je krasnih 2 km sprehajališča. Morje je tukaj kristalno čisto in za vse, ki želijo uživati v nedotaknjeni naravi, Smokvica predstavlja popolni kraj za letovanje.

*

Hiša se nahaja v mirni slepi ulici, od morja oddaljeni le 25 m zračne linije. Grajena v živo skalo, s polnimi zidaki znotraj in kamnom navzven, v vročih poletnih mesecih ponuja bivanje v prijetnem hladu. Višina stropov je 3 m, zgornja betonska plošča pa je večkrat toplotno in vodoodporno izolirana.

75 m² površine zajema prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, kopalnico s kadjo in shrambo. Stranske stopnice vodijo do zgornje terase površine 80 m², ki je obdana z zelenjem in nudi prijetno senco. Z južne strani hiše se nahaja 68 m² velik vrt z drevjem in smokvo ter vodo in zunanjem tušem. Vsi ograjni zidovi so obloženi z naravnim klesanim kamnom.

Talne obloge so keramične, hiša ima priključek za telefon in trofazno elektriko, je opremljena in klimatizirana. Ob hiši je 5 parkirnih mest, ulica je široka in omogoča dober pristop.

Z nakupom hiše kupec dobi na voljo tudi sidrišče (bojo) za čoln, sam čoln (do dolžine 6 m) pa je med zimo mogoče pospraviti kar v dnevni prostor.

Možnost nadgradnje ene etaže.

Nepremičnina je legalizirana, vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.

Prijazno vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več