OPATIJA, POLJANE - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

OPATIJA, POLJANE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 275 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje P+1+2

 

Šifra: T01241

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Opatija

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 685.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

275 m², hiša, zgrajena l. 2018, 600 m² zemljišča, P+1+2, Moderna in prestižna vila na odlični lokaciji v Poljanah iznad Ičićev, prodamo. Cena: 685.000,00 EUR

Dodaten opis

Svoje ime je mesto dobilo po benediktinski Opatiji Sv. Jakova, ki se prvič omenja dalnjega leta 1453. Danes je Opatija središče modernega evropskega turizma, ki svojo titulo enega najelitnejših mediteranskih destinacij nosi že 170 let.

Opatijo odlikuje bogata izbira vrhunsko opremljenih plaž za otroke in odrasle, ki s svojim kristalno čistim morjem ponujajo popoln oddih.

Opatija je prav tako kulinarski dragulj. Številne restavracije in tradicionalne konobe ponujajo jedilnike polne svežih domačih dobrot ter bogate vinske liste, redno pa se odvijajo tudi festivali v čast dobri hrani.

*

Moderna in prestižna vila na odlični lokaciji v Poljanah iznad Ičićev

Vila se razteza na površini 275 m² ter zajema skupno tri spalnice ter eno manjšo, tri kopalnice, toaleto, dnevni prostor, kuhinjo in jedilnico, več prekrasnih balkonov in teras, dve shrambi, prostor s savno in fitnesom ter garažo za dva avtomobila.

V pritličju se nahaja velika garaža povezana z bivalnim delom. Ob garaži sta še dve shrambi, savna, fitness, kopalnica in kotlovnica.

Na 1. nadstropju se nahaja prostoren dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, toaleta in manjša soba za spanje. Celoten dnevni prostor z jedilnico je s pomočjo velike drsne stene povezan z balkonom, od kjer se pogled odpira proti morju in romantični stari cerkvici.

2. nadstropje zajema tri spalnice in dve kopalnici, pralnico in garderobo. Dve spalnici imata izhod na balkon in prekrasen pogled proti morju.

Dvorišče ponuja parkirni prostor za več avtomobilov, vrt z oljkami, teraso, plavalni bazen površine 26 m² ter zunanji tuš. Iz druge strani vile je urejen prostor za grilanje in terasa z jacuzzijem.

Vila je popolnoma opremljena, vsak prostor ima talno ogrevanje z digitalnimi termostati, vgrajene so štiri klimatske naprave ter video domofon. Garažna vrata se upravljajo daljinsko, toplotna izolacija vile pa meri 10 cm.

Dvorišče je ograjeno s tradicionalno grajenim kamnitim zidom, vhodna dvoriščna vrata se odpirajo s pomočjo daljinca.

Enkratna nepremičnina!

Prijazno vas vabimo na ogled z našimi posredniki specializiranimi za Opatijsko riviero.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več