OPATIJA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

OPATIJA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 133 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje 2/2

 

Šifra: T00191

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Opatija

EI: Ni podatka


Cena: 465.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

133 m², apartma, zgrajen l. 2018, 2/2 nad., Luksuzni šestsobni apartma z garažo v moderni novogradnji s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv, prodamo. Cena: 465.000,00 EUR

Dodaten opis

Opatija, šarmantno primorsko mesto bogate zgodovine in kulture, ki upravičeno nosi naziv kraljica Jadrana. Oaza prekrasnih pisanih parkov, spomenikov, idiličnih vil in edinstvenih cerkvic.

Svoje ime je mesto dobilo po benediktinski Opatiji Sv. Jakova, ki se prvič omenja dalnjega leta 1453. Danes je Opatija središče modernega evropskega turizma, ki svojo titulo enega najelitnejših mediteranskih destinacij nosi že 170 let.

Opatijo odlikuje bogata izbira vrhunsko opremljenih plaž za otroke in odrasle, ki s svojim kristalno čistim morjem ponujajo popoln oddih.

Opatija je prav tako kulinarski dragulj. Številne restavracije in tradicionalne konobe ponujajo jedilnike polne svežih domačih dobrot ter bogate vinske liste, redno pa se odvijajo tudi festivali v čast dobri hrani.

*

Pod planino Učka, na mestu, kjer se stika gorsko in mediteransko podnebje ter morje in gozd, se nahaja novozgrajena luksuzna in moderna stavba s samo petimi enotami. Stavba atraktivne arhitekture je sestavljena iz podzemne garaže, pritličja, ter prve in druge etaže s terasami in balkoni obkroženim z zelenjem ter panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Vsakemu apartmaju pripada garažno in zunanje parkirno mesto.

Ta prostoren šestsobni apartma s 133 m² površine leži na 2. nadstropju stavbe (cela etaža) in zajema štiri spalnice, tri kopalnice, dve garderobi, dva dnevna prostora, dve kuhinje z jedilnico ter izhodom na dva balkona površin 13,30 m² in 11,91 m².

Vrhunska kvaliteta gradnje in opreme, talno gretje in klimatske naprave v vseh prostorih, ograje iz kaljenega stekla, talne obloge in sanitarna oprema 1. klase. 

Naprodaj tudi enak apartma na 1. nadstropju stavbe, enake razporeditve, površine ter cene.

Izredna priložnost za nakup na enih najelitnejših lokacij na Jadranu. Zelo priporočamo!

Za morebitne dodatne informacije in oglede smo vam z veseljem na voljo.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več