OPATIJA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

OPATIJA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 150 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2019

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Opatija

EI: Ni podatka


Cena: 390.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

150 m², apartma, zgrajen l. 2019, 1/2 nad., Razkošna stanovanja v ultra moderni stavbi s panoramskim pogledom na morje, prodamo. Cena: 390.000,00 EUR

Dodaten opis

Opatija, šarmantno primorsko mesto bogate zgodovine in kulture, ki upravičeno nosi naziv kraljica Jadrana. Oaza prekrasnih pisanih parkov, spomenikov, idiličnih vil in edinstvenih cerkvic.

Svoje ime je mesto dobilo po benediktinski Opatiji Sv. Jakova, ki se prvič omenja dalnjega leta 1453. Danes je Opatija središče modernega evropskega turizma, ki svojo titulo enega najelitnejših mediteranskih destinacij nosi že 170 let.

Opatijo odlikuje bogata izbira vrhunsko opremljenih plaž za otroke in odrasle, ki s svojim kristalno čistim morjem ponujajo popoln oddih.

Opatija je prav tako kulinarski dragulj. Številne restavracije in tradicionalne konobe ponujajo jedilnike polne svežih domačih dobrot ter bogate vinske liste, redno pa se odvijajo tudi festivali v čast dobri hrani.

*

Nedaleč od centra Opatije se gradi stavba izredno modern arhitekture, ravnih in preprostih linij, s prostornimi stanovanji odličnega razporeda ter velikimi terasami, s katerih se odpira edinstven panoramski pogled na Kvarnerski zaliv.

Stavba netipičnega videza je nevsakdanji projekt na Kvarnerski rivieri, ki z vrhunskim dizajnom ne bo nikogar pustila ravnodušnega.

Stavba zajema pritličje in 1. nadstropje, z dvema stanovanjima po etaži, 2. nadstropje, ki je namenjeno za penthouse ter kletno etažo s podzemno garažo, kjer vsaki enoti pripadata dva parkirna prostora.

Vsa stanovanja bodo opremljena s talnim gretjem in klimatsko napravo v vsakem prostoru.

Gradnja bo končana v letošnjem letu. Prijazno vabljeni na ogled.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več