OPATIJA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

OPATIJA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 87 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje P/2

 

Šifra: T00190

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Opatija

EI: Ni podatka


Cena: 305.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

87 m², apartma, zgrajen l. 2018, P/2 nad., Luksuzni trisobni apartma v moderni novogradnji z garažo in panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv, prodamo. Cena: 305.000,00 EUR

Dodaten opis

Opatija, šarmantno primorsko mesto bogate zgodovine in kulture, ki upravičeno nosi naziv kraljica Jadrana. Oaza prekrasnih pisanih parkov, spomenikov, idiličnih vil in edinstvenih cerkvic.

Svoje ime je mesto dobilo po benediktinski Opatiji Sv. Jakova, ki se prvič omenja dalnjega leta 1453. Danes je Opatija središče modernega evropskega turizma, ki svojo titulo enega najelitnejših mediteranskih destinacij nosi že 170 let.

Opatijo odlikuje bogata izbira vrhunsko opremljenih plaž za otroke in odrasle, ki s svojim kristalno čistim morjem ponujajo popoln oddih.

Opatija je prav tako kulinarski dragulj. Številne restavracije in tradicionalne konobe ponujajo jedilnike polne svežih domačih dobrot ter bogate vinske liste, redno pa se odvijajo tudi festivali v čast dobri hrani.

*

Pod planino Učka, na mestu, kjer se stika gorsko in mediteransko podnebje ter morje in gozd, se nahaja novozgrajena luksuzna in moderna stavba s samo petimi enotami. Stavba atraktivne arhitekture je sestavljena iz podzemne garaže, pritličja, ter prve in druge etaže s terasami in balkoni obkroženim z zelenjem ter panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Vsakemu apartmaju pripada garažno in zunanje parkirno mesto.

Ta prostoren trisobni apartma s 87 m² površine leži v pritličju in zajema dve spalnici, dve kopalnici, shrambo površine 2,08 m², dnevni prostor ter kuhinjo z jedilnico in izhodom na teraso površine 9,42 m².

Vrhunska kvaliteta gradnje in opreme, talno gretje in klimatske naprave v vseh prostorih, ograje iz kaljenega stekla, talne obloge in sanitarna oprema 1. klase. 

Naprodaj tudi apartma na 1. nadstropju sosednje stavbe, enake razporeditve in površine, po ceni 290.000 eur.

Izredna priložnost za nakup na enih najelitnejših lokacij na Jadranu. Zelo priporočamo!

Za morebitne dodatne informacije in oglede smo vam z veseljem na voljo.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več