PEROJ, BARBARIGA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

PEROJ, BARBARIGA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 75 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2022

Nadstropje 1/1

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Peroj

EI: A+ (0 - 15 kWh/m2a)


Cena: 225.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

75 m², apartma, zgrajen l. 2022, 1/1 nad., prodamo. Cena: 225.000,00 EUR

Dodaten opis

Na prodaj apartma v novi poslovno stanovanjski stavbi s samo tremi enotami.

Spodnja etaža je namenjena tihi dejavnosti.

Apartma leži na 1. nadstropju in je sestavljen iz kuhinje z jedilnico, dnevnim prostorom z izhodom na teraso, dveh spalnic in kopalnice.

Terasa je prostorna in se razteza čez celotno dolžino stanovanja, izhod nan jo pa je iz vsake sobe. Vsak prostor je tudi klimatiziran. Pripadajoče parkirno mesto.

S terase se odpira pogled proti morju, ki je oddaljeno približno 500m.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več