POMER - Prodaja, Počitniški objekt Hiša

POMER

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 116.4 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Hiša

zgrajeno leta: 2012

Nadstropje P+1

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Pomer

EI: A (16 - 25 kWh/m2a)


Cena: 618.750,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: Tinker nepremičnine in arhitektura, Klemen Šenk s.p.
Naslov: Laporje 48, 2318 Laporje
GSM: 041 410 776
GSM: 040 830 343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

116,4 m², hiša, zgrajena l. 2012, 460 m² zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 618.750,00 EUR

Dodaten opis

V ponudbi je krasna istrska kamnita vila površine 116,40m² na dveh etažah.

Pritličje zajema dnevni prostor odprtega tipa povezan z jedilnico in kuhinjo, spalnica ter kopalnica. Stopnišče vas popelje na zgornjo etažo, kjer se nahajata še dve spalnici, kopalnica ter terasa.

Zunanja pokrita terasa nudi dovolj prostora za letno kuhinjo in druženje ob bazenu.

Notranji prostori so klimatizirani, za hladnejše dni je urejeno plinsko gretje preko radiatorjev in talnega gretja ter kamin v dnevnem prostoru.

Talne obloge so iz kakovostnega parketa in prvoklasne keramike, hiša je v celoti opremljena.

Bazen je osvetljen s podvodnim led reflektorjem, vrt je zasajen z avtohtonimi rastlinami, poskrbljeno je tudi za parkirišče.

Do morja je okoli 2000m, do centra mesta pa 1000m.

Cena: 495.000 eur + DDV

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina, z vami že 8 let!

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke;

ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo oz. nepremičnino v lastništvu pravne osebe in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več