PREMANTURA - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

PREMANTURA

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 75 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2020

Nadstropje P/2

 

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Premantura

EI: Ni podatka


Cena: 187.500,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

75 m², apartma, zgrajen l. 2020, 30 m² zemljišča, P/2 nad., Trisobni apartma z vrtom, cca 1000m od plaže, novogradnja, prodamo. Cena: 187.500,00 EUR

Dodaten opis

Dve povezani novogradnji etaž K+1+2+M, vsaka z devetimi enotami.

Predmetni apartma leži v pritličju stavbe in meri 75 m², zajema pa dve spalnici, kopalnico, dnevni prostor s kuhinjo ter teraso s tlakovanim vrtom površine 30m².

Možnost dokupa podzemne garaže.

*Zunanje parkirno mesto in shramba za doplačilo.

Do urejene plaže vas loči približno 1km.  

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

VELIKO PONUDBO ČUDOVITIH NEPREMIČNIN NA HRVAŠKI OBALI NAJDETE NA NAŠI SPLETNI STRANI https://www.tinker-nep.si/

ALI PA POKLIČITE ZA PONUDBO.

Južna Istra, ki ji pravijo tudi “čarobna zemlja” se ponaša s prekrasno naravo, nešteto zalivi in kristalno čistim morjem. Tako imenovana punta Istre zajema šarmantna sredozemska mesteca kot so Medulin, Ližnjan, Premantura in Banjole, kraji, ki so znani po svoji bogati zgodovini. Prvi sledovi turizma sežejo že v rimske čase, ko sta prelepa pokrajina in ugodno podnebje predstavljala popolni oddih za rimske petičneže.

Razčlenjena obala ponuja peščene, prodnate in skalnate plaže, kjer lahko uživate na sončnih žarkih ali se skrijete v senco omamno dišečih borovcev.

Oddih vam lahko popestrijo obiski številnih znamenitosti, kot so odtisi dinozavrov na otoku Fenoliga, zaščiten naravni park Rt Kamenjak, kjer med drugim lahko občudujete orhideje, ostanki rimske residence cesarja Komnstantina Crispa na polotoku Vižula, prazgodovinske utrdbe na hribu Vrčevan in polotoku Kašteji, ki so bile zgrajene med železno in bronasto dobo, zakladnice relikvij v bližini Ližnjana ter najjužnejši istrski svetilnik Porer.

Ljubitelji potapljanja bodo navdušeni nad podvodnimi lepotami ter raziskovanjem podmorskega sveta, kjer so svoje okostje pustile številne ladje. Zaradi svoje bogate športne infrastrukture, lahko športno aktivni uživajo tudi v tenisu, jadranju, jahanju, odbojki na mivki, mini golfu ter veliko drugimi vodnimi športi.

Navdušenci nad dobro hrano pa bodo očarani z okušanjem gastronomskih proizvodov Istre kot so tartufi, pršut, sir, rižota s sipami ter aromatično olivno olje ob spremljavi najboljših istrskih vin.  


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več