ŠENTVID - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

ŠENTVID

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 120.2 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

zgrajeno leta: 1946
adaptirano l. 2012

Nadstropje 1/2

 

Šifra:

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Šiška

Naselje: Šentvid

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 370.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

120,2 m², 4-sobno, zgrajeno l. 1946, adaptirano l. 2012, 1/2 nad., Prekrasno štirisobno opremljeno stanovanje na super lokaciji, prodamo. Cena: 370.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje površine 120,20 m² leži na 1. nadstropju manjše večstanovanjske stavbe in zajema predsobo, hodnik, dve otroški sobi, prostorno spalnico, kabinet, kopalnico, dodaten ločen wc, shrambo in večji dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Spalnica in večja otroška soba imata izhod na teraso, pred vhodom v stanovanje pa se nahaja še dodatna večja terasa.

Stanovanje je zelo prijetno in udobno, zelo okusno opremljeno ter ima odlično razporeditev. Vso pohištvo je izdelano iz masivnega lesa in po meri. Talne obloge so kombinacija prvoklasne keramike in parketa, okna so troslojna pvc, vsa z notranjimi žaluzijami. Ogrevanje je kombinacija radiatorskega na toplovod in talnega gretja, stanovanje je klimatizirano in ima priključek za optiko. Vsi gospodinjski aparati so kakovostne znamke Bosch.

Stanovanje ima popolnoma ločen vhod, na zasebnem parkirišču pred stavbo ima dodeljena dva parkirna mesta.

V letu je 2012 je bilo stanovanje v celoti prenovljeno, vključno z vsemi napeljavami. Prav tako je bila popolnoma prenovljena stavba, zunanje stene imajo debelejši sloj toplotne izolacije, streha je prav tako toplotno izolirana z debelim toplotnim ovojem, kar stavbi daje energetski razred C.

Odlična lokacija v Šentvidu, otroški vrtec je čez cesto, v bližini še osnovna šola, srednja šola, trgovina, bencinska črpalka, še vedno pa se nahajate v mirni in zeleni okolici blokovskega naselja, kjer vas promet ne moti preveč. Bližina ljubljanskega cestnega obroča.

Stanovanje je zelo primerno za družine ali za tujce, ki želijo mirno okolje, vendar še vedno dovolj blizu centra mesta.

Nepremičnina je etažirana in vpisana v zemljiško knjigo. Vselitev po dogovoru.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

Za vse dodatne informacije in oglede smo vam z veseljem na voljo.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

041-410-776, nina@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več