SOLINE - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

SOLINE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 65 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2022

Nadstropje 2/2

 

Šifra:

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Soline

EI: Ni podatka


Cena: 215.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

65 m², apartma, zgrajen l. 2022, 2/2 nad., prodamo. Cena: 215.000,00 EUR

Dodaten opis

V gradnji so novi apartmaji na krasni lokaciji samo 100m od plaže in 50m od centra.

Apartma površine 65m² se nahaja na 2.nadstropju zgradbe s šestimi enotami in je sestavljen iz dveh spalnic, kopalnice, dnevnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter terase.   

Kvalitetna gradnja, klimatsko hlajenje vseh prostorov, talno gretje preko toplotne črpalke, pvc stavbno pohištvo, keramične talne obloge, video nadzor objekta, pripadajoče parkirno mesto.

Zaključek gradnje 12/2022.

Vabljeni na ogled!

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Cenjene stranke; ob nakupu nepremičnine na Hrvaškem kupca za rabljeno nepremičnino bremeni 3% davka na promet z nepremičninami, razen v primeru, ko gre za novogradnjo in se obračunava DDV, ki pa je že vštet v oglaševano ceno. Dodaten strošek kupca je 3% plačila za posredovanje in izvedbo kupoprodajnega postopka.

*

Uvalo Soline sestavljajo kraji Meline, Soline, Čižići in Klimno, ki so svoja imena dobili v pšovezavi z njihovim naravnim značajem. Meline so v antičnem obdobju bile središče za izvoz peska, nekaj pozneje pa znane po tovarni opeke, krški knezi Frankopani so v Solinah imeli na daleč poznane soline, ladjedelniško središče Klimno pa je svoje ime dobilo po cerkvi Sv. Klementa.

Zaradi zaprtost in plitkost zaliva ter ugodne temperature morja se sezona kopanja v uvali začne že v zgodnji pomladi in traja do pozne jeseni.

Največja zanimivost uvale Soline je prav gotovo poseben zaliv, kjer se lahko namažete z zdravilnim blatom in se takšni grejete pod toplim sredozemskim soncem. Blato naj bi zelo ugodno vplivalo na revmatska obolenja ter kožo. Plaža je plitva in zato zelo primerna tudi za družine z majhnimi otroki.

Okolica ponuja tudi več obiska vrednih lokacij, kot so kraj Rodine, kjer lahko občudujete nedotaknjeno arhitekuro izpred več stoletij, 110 m dolga jama Biserujka, ki je ena od najbolj obiskanih jam na Hrvaškem, zgodovinski ostanki srednjeveške cerkve Sv. Petra v vasici Šugare, otoček Škojić ter srednjeveška utrdba Dobrinj, bogata s kulturnimi znamenitostmi in muzejskimi prostori.


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več