SVETI VID - MIHOLJICE - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

SVETI VID - MIHOLJICE

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 60.49 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2008
adaptirano l. 2018

Nadstropje 2/2

 

Šifra: T00144

Regija: Primorsko-goranska

Upravna enota: VSE

Naselje: Sveti Vid-Miholjice

EI: Ni podatka


Cena: 105.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776
GSM: 040/830-343
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

60,49 m2, apartma, zgrajen l. 2008, adaptiran l. 2018, 2/2 nad., Apartma s tremi spalnicami in pogledom na morje, prodamo. Cena: 105.000,00 EUR

Dodaten opis

Malinska, ki je svoje ime dobila po mlinu, se nahaja v lepem gozdnatem zalivu na zahodni obali otoka Krk. Nekoč pristanišče, ki je ladjam služilo tudi kot sidrišče za zavetje pred burjo, se je s prihodom parnikov v 18.stoletju zahvaljujoč blagi klimi prelevilo v eno najbolj priljubljenih letovišč v Kvarnerju.

Malinsko krasijo številne peščene in prodnate plaže, betonirana plaža z manjšimi prodnatimi zalivi in otroškim igriščem ter manjši kamniti zalivi pod dišečimi borovci, kjer se lahko umaknete množici.

Med letom lahko v Malinski uživate v številnih prazničnih in kulturnih prireditvah kot so Malinska noč, Malinsko kulturno poletje, praznik Sv. Apolinara ter Kvarnerska regata. Športni navdušenci lahko uživajo v odbojki na mivki, tenisu, košarki in vseh vrstah vodnih športov.

Gostinski objekti v Malinski in njeni okolici preko bogate gastronomske ponudbe ohranjajo svojo ribiško tradicijo, ob rivi in marini pa se nahaja vrsta lokalov, kjer lahko ob jutranji kavi opazujete ribiške čolne in galebe, zvečer pa enega najlepših sončnih zahodov.

*

Apartma površine 60,49 m2 se nahaja na 2. nadstropju stavbe s tremi enotami in zajema tri spalnice, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, shrambo in teraso površine 3,97 m2. Stavba se nahaja na zgornjem obrobju Malinske in ima krasen pogled na morje. Apartma je klimatiziran, pripada mu parkirno mesto. Do plaže vas loči 900 metrov.

Prijazno vabljeni na ogled!

V kolikor iščete nepremičnino na Hrvaškem, na Balearskih otokih ali pa vas morda zamikata tudi daljna tropska Aruba ali Mauricius, vas vabimo, da se nam oglasite in pripravili vam bomo ponudbo ter poskusili za vas poiskati idealni počitniški dom.

Še več nepremičnin najdete na naši spletni strani https://www.tinker-nep.si/

S prisrčnimi pozdravi, Nina

Email: nina@tinker-nep.si

Email: klemen@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več