VERŽEJ - Prodaja, Hiša Samostojna

VERŽEJ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 184.3 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1986
adaptirano l. 2017

Nadstropje P+1+M

 

Šifra: TDR02398

Regija: Pomurska

Upravna enota: Ljutomer

Naselje: Veržej

EI: F (150 - 210 kWh/m2a)


Cena: 125.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

Kontakt

Prodajalec: TINKER, nepremičnine in arhitektura, Nina Luganič s.p.
Naslov: Levstikova ulica 6, 2310 Slovenska Bistrica
GSM: 041/410-776 - Nina
Email: nina@tinker-nep.si

Vaše povpraševanje

184,3 m², samostojna, zgrajena l. 1986, adaptirana l. 2017, 665 m² zemljišča, P+1+M, Hiša primerna za eno ali dve družini ali pa za oddajanje v turistične namene, prodamo. Cena: 125.000,00 EUR

Dodaten opis

Na prekrasnih ravninah ob reki Muri se nahaja simpatičen kraj Veržej, kjer je naprodaj hiša primerna za eno ali dve družini ali pa za oddajanje v turistične namene, saj okolica ponuja ogromno turističnih zanimivosti, med katere sodijo tudi terme Banovci, Babičev mlin na Muri, Čebelarski muzej in še veliko več.

Hiša je bila zgrajena leta 1986 in je etažnosti P+1+M, po podatkih iz GURSa pa meri 184,3 m².

Pritličje zajema garažo z drsnimi vrati na elektro pogon, ki je spremenjena v letno kuhinjo. Zraven je še večja shramba, na drugi strani hodnika pa je še večja soba s kaminom, ki predstavlja prostor za druženje, kopalnica in še dodatna soba.

1.nadstropje ponuja dnevni prostor z izhodom na balkon na zadnji strani dvorišča, kuhinjo, spalnico s klimo in kopalnico z masažno kadjo.

Mansardo sestavljajo tri sobi, od katerih so v eni pripravljeni priključki za kuhinjo, shramba in kopalnica, za katero so že kupljene nove keramične ploščice.

Hiša je klasične opečne gradnje, strešna kritina je pločevinasta in je bila menjana v letu 2004. Ogrevanje je urejeno na plin propan/butan, za katerega se rezervoar nahaja na dvorišču pred hišo. Možno je tudi ogrevanje na trda kuriva.

Okna so pvc dvoslojna z notranjimi žaluzijami, v letu 2017 je bila prenovljena kopalnica na srednji etaži, zamenjana talna keramika in kupljeno novo pohištvo.

Leta 2017 je bil tudi napravljen nov strop v mansardi po knauf sistemu in dodano 25 cm strešne izolacije. Inštalacija je bila delno zamenjana, v vseh prostorih pa so na novo napeljani priključki za internet in televizijo.

Zemljišče meri 665 m² in je v celoti ograjeno. Pred hišo stoji nadstrešek za avtomobil, dvoriščna vrata pa so drsna na elektro pogon.

Mirna lokacija ob stranski cesti, urejeno hišno naselje. Osnovna šola in vrtec sta oddaljena 550 m, trgovina 300 m, terme Banovci 1 km, AC priključek Vučja vas pa približno 5 km.

Hiša ostane opremljena, razen nekaj kosov pohištva, ki prodajalcu predstavljajo čustveno vrednost.

Razlog prodaje: hiša je prevelika za dva.

Cena po dogovoru, možna menjava za manjšo hišo ali dvo oz. trosobno stanovanje vse od Murske Sobote pa do Kopra.

Hiša je prosta vseh bremen.

Vabljeni na ogled!

Brez stroškov posredovanja za kupca.

S prisrčnimi pozdravi, Nina

041-410-776, nina@tinker-nep.si


Oglejte si našo celotno ponudbo nepremičnin. Želim več